2023.22.11 - Serviceannonsering: Problem med ändring av spårningsintervall

Uppdatering 2023.23.11 - problemet har åtgärdats.

Kära Tracker-användare,

Vi vill uppmärksamma dig på ett pågående problem relaterat till funktionaliteten för att ändra spårningsintervall för enheter i Tracker-appen. Tyvärr upplever vissa användare för närvarande följande problem:

- Spårningsintervallet kan inte ändras i vissa fall

- Texterna för spårningsintervallet visas endast på engelska.

Vi jobbar för närvarande med att åtgärda problemen och räknar med att de ska vara åtgärdade senast imorgon.

Som ett resultat av underhållet kommer du att få den nya versionen av Tracker-appen, som har förbättringar, exempelvis för anslutning av VHF-mottagare för Hybrid- och Avius-halsband, korrigeringar och förbättringar för texterna om spårningsintervallinstruktioner, för Tracker Artemis, Tracker Bark, Tracker Active och för alla Ultracom-enheter samt förbättringar för fel i G10i-firmwareuppdateringen.

Vi uppskattar ditt tålamod. För ytterligare information, var vänlig följ vår supportsida.

Tack för ditt fortsatta förtroende för Tracker.

Vänliga hälsningar,

Tracker Support Teamet