Mahdolliset seurannan viivästykset laitteille 1. syyskuuta 2024

1. syyskuuta 2024 – Haluamme tiedottaa käyttäjillemme, että kohtasimme tilapäisen ongelman, joka vaikutti seuraavien laitteiden seurantatoimintoihin:

• R10
  • R10 Hybrid
  • R10i
  • R10i Hybrid
  • Avius
  • Dog-GPS
  • Novus

Ongelma ilmeni tänään 1. syyskuuta 2024, alkaen klo 9:15 (Suomen aikaa) ja se ratkaistiin klo 10:30 mennessä (Suomen aikaa). Tänä aikana käyttäjät saattoivat kohdata viivästyksiä tai keskeytyksiä näiden laitteiden seurantapalveluissa. Pahoittelemme vilpittömästi tästä mahdollisesti aiheutunutta haittaa. Tekninen tiimimme tunnisti ja ratkaisi ongelman mahdollisimman nopeasti palvelun palauttamiseksi. Kaikkien laitteiden pitäisi nyt toimia normaalisti.

Jos kohtaat edelleen ongelmia tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakastukeemme.

Kiitos ymmärryksestäsi