Möjliga Förseningar i Spårning för Enheter den 1 september 2024

1 september 2024 – Vi vill informera våra användare om att vi upplevde ett tillfälligt problem som påverkat spårningsfunktionen för följande enheter:

• R10
  • R10 Hybrid
  • R10i
  • R10i Hybrid
  • Avius
  • Dog-GPS
  • Novus

Problemet inträffade idag, den 1 september 2024, med start kl. 09:15 (finsk tid) och löstes kl. 10:30 (finsk tid). Under denna period kan användare ha upplevt förseningar eller avbrott i spårningstjänsterna för dessa enheter.
 Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan ha orsakat. Vårt tekniska team identifierade och löste problemet så snabbt som möjligt för att återställa full funktion. Alla enheter bör nu fungera normalt.

Om du fortsätter att uppleva problem eller har några frågor, vänligen kontakta vår kundsupport.

Tack för din förståelse och ditt fortsatta stöd.