Kunngjøring: Potensielle Forsinkelser i Sporing av Enheter den 1. september 2024

1. september 2024 – Vi ønsker å informere våre brukere om at vi opplevde et midlertidig problem som påvirket sporingsfunksjonaliteten til følgende enheter:

• R10
  • R10 Hybrid
  • R10i
  • R10i Hybrid
  • Avius
  • Dog-GPS
  • Novus

Problemet oppstod i dag, 1. september 2024, kl. 09:15 (finsk tid) og ble løst kl. 10:30 (finsk tid). I løpet av denne perioden kan brukere ha opplevd forsinkelser eller avbrudd i sporingstjenestene for disse enhetene.
 Vi beklager eventuelle ulemper dette kan ha forårsaket. Vårt tekniske team identifiserte og løste problemet så raskt som mulig for å gjenopprette full funksjon. Alle enheter skal nå fungere som normalt.

Hvis du fortsatt opplever problemer eller har spørsmål, vennligst kontakt vår kundestøtte.

Takk for din forståelse og støtte.