Problemer med tilkobling for Bark of Active

24.07.2024:

Tracker Bark/Active SIM-operatøren har en 10-timers lang systemoppdatering 24.7.2024, og som med alle systemoppdateringer og vedlikehold, er det alltid en mulighet for at det kan forårsake noen forstyrrelser eller korte pauser i Tracker Bark/Active tracking. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre for Tracker Bark/Active-brukere!

24.06.2024:
Operatøren har rapportert om nettverksproblemer som kan påvirke et lite antall enheter. De undersøker problemet og jobber med å løse det så raskt som mulig

18.6.2024: Tracker Active/Bark-enhetens SIM-mobiloperatør har en databasevedlikehold (en systemoppgradering) relatert til tidligere dagers datatilkoblingsproblemer, og den har startet 7:00 UTC og varer i 8 timer. Forhåpentligvis er det ingen Tracker Active/Bark-datatilkoblingsproblemer som et resultat av dette vedlikeholdet, men kan også påvirke Tracker Active/Bark-datatilkoblinger

06.06.2024: Problemet oppsto igjen i dag, men operatøren fikset det raskt. Enhetene skal nå fungere normalt etter et avbrudd på omtrent 30 minutter. Det kan imidlertid fortsatt være noen problemer i enkelte områder

3.6.2024. - Problemer i operatørnettverket påvirker fortsatt noen enheter, vi vil fortsette å overvåke problemet og oppdatere artikkelen når vi får ny informasjon. Beklager for eventuelle ulemper.

31.5.2024 14:30 GMT+3 - Problemet er nå delvis løst, vi beklager ulempene dette har medført.

Utgaven startet: 30.5.2024. 6:00 GMT+3

På grunn av et pågående tilkoblingsproblem med operatøren vår kan enkelte enheter oppleve problemer med tilkobling og sending av posisjon.

Vi vil undersøke dette problemet og oppdatere denne artikkelen så snart vi får ny informasjon.

Beklager for eventuelle ulemper.