Löst - Problem med att logga in i Tracker-appen på Android-enheter

Problemet löstes: 24/09/2024 13:30 finsk tid.

Problemet har blivit löst, och du bör nu kunna logga in i Tracker-appen. Om du upplever ytterligare problem, se till att du har den senaste versionen av Tracker-appen installerad på din enhet. Appen kommer att ladda ner en snabb uppdatering vid nästa omstart.

Om problemet kvarstår, vänligen kontakta kundsupport.

-----------------------------

Vi är medvetna om att vissa kunder kan uppleva sporadiska problem när de försöker logga in i Tracker-appen på Android-enheter. Detta är inte ett utbrett problem, men det påverkar ett antal appar som utvecklats med Flutter, inklusive Tracker-appen. Vi övervakar situationen aktivt.

Vad vi vet hittills:

• Problemet är relaterat till en nylig Google-uppdatering och påverkar Flutter-appar på Android-plattformen.
  • Inte alla användare påverkas; detta är ett sporadiskt problem, vilket betyder att vissa användare kan logga in utan problem medan andra kan stöta på svårigheter.
  • Detta problem kan även påverka andra appar som Burrel+, men vi samlar fortfarande in information.

Aktuell status:

• Vi undersöker orsaken till problemet, men det är viktigt att notera att problemet inte ligger hos oss.
  • Vi har ännu ingen lösning eller exakt tidsplan för när detta kommer att åtgärdas.
  • Vårt team fortsätter att arbeta med att förstå problemet, och vi har kontakt med relevanta parter för att hitta en lösning.

Vad du kan göra:

• Om du upplever problem, försök att starta om din enhet och se till att ditt Android-operativsystem är uppdaterat.
  • Om problemet kvarstår, ber vi dig ha tålamod eftersom detta är ett sporadiskt problem. Vi kommer att uppdatera denna sida så snart vi har mer information eller en lösning.

Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse. Håll utkik efter uppdateringar medan vi fortsätter att undersöka detta problem.